CANDO TILBYR EN REKKE TJENESTER TIL BEDRIFT OG PRIVATMARKEDET
PROFESJONELLE FOTOGRAF OG GRAFISK DESIGN TJENESTER

FOTO

Som en av de ledende profesjonelle fotografer i landet velger du kvalitet. Vi leverer de aller fleste fototjenester som for eks: produktfoto, illustrasjonsfoto, retusjering, portrett, fasilitetsforo og selvfølgelig alle områder innen privatmarkedet som bryllup, familier barn dyr, og ellers alle typer fotograferinger i studio eller på location. De beste foto gjør inntrykket av ditt produkt seriøst.

 

WEBDESIGN

Vi hjelper deg å utforme og lage en brukervennlig nettside tilpasset ditt behov. Vi bruker alltid responsive sider – som fungerer like bra på mobil som på stor skjerm.

Vi designer og produserer annonsemateriell til nettbruk.

 

Film

Vi lager fler og fler filmer! Ønsker du en reklamefilm, en event eller firmafilm leverer vi ett eller flerkamera set for å lage filmen du trenger. Alt planlegges, filmes og klippes sammen til et produkt som passer deg og ditt behov.

l

GRAFISK DESIGN

CanDO Design utfører alle typer grafisk design. Vi har lang erfaring med visittkort / magasin / brosjyre / nyhetsmail / annonse / bøker / Musikk/film CD/LP covere og ellers alt som omhandler det grafiske utrykket.

Grafisk design for privatmarkedet kan være invitasjoner, takkekort, bryllups program osv. Ta kontakt det er rimeligere enn du vil tro å få en profesjonell designer til å utforme det spesielle til ditt arrangement!

FIRMAPROFIL/MERKEVARE

CanDO hjelper gjerne ditt firma med å finne sin identitet. Med samarbeide kartlegger vi og ser på hva DU vil kommuniseres og på hvilke måter man skal nå ut til kunden. Profil håndbøker, logo design, farger og samensettninger er naturlige deler i dette arbeidet.

 

 

 

SPØR OM TJENESTE

CANDO har kunnskap om flere områder enn de som er ført opp. Ønsker du en tjeneste som ikke står oppført her? Utfordre oss! Det er godt mulig vi kan hjelpe deg. Ingen oppgave er for stor eller liten, og alle henvendelser er velkomne.

Like What You See?